Menu
menu

Tweelaagse stadsappartementen aan een gezamenlijk omhoog lopende straat / Architect: Laurens Boodt / Opdrachtgever en ontwikkelaar: AM / Bouwer: Kroon & De Koning / Bouwkundige uitwerking: Lugten Malschaert Architecten / Constructeur: Lievense / LaVie / Brandveiligheid: Peutz / Installatieadviseur: J. van Toorenburg BV / Plaats: Lloydpier, Rotterdam / project n.a.v. eerste prijs Open Oproep Gezinsappartementen, Gemeente Rotterdam / Jaar: 2016-heden…

Meer informatie: Woneninbabel.nl – NRC – Eengezinsappartement Woonlab010 –  Workshop voor geïnteresseerde samenvatting – Instagram – Facebook – Gemeente Rotterdam – Architectuur Lokaal – AM – Bartels – Open Rotterdam – Algemeen Dagblad – Het Financieele Dagblad – Architectenweb.nl – BouwenWonen010 – Architectuur.nl – Wonen in Rotterdam